Vores målsætning!

Kvalitet

Vi vil være din kvalitetsbevidste, nærværende og erfarende samarbejdspartner, inden for regnskabsassistance, momsregnskaber og årsregnskaber. Vores mål for vores kunder er, at deres indtjente penge skal give det største mulige afkast. Lillelund Revision kommunikerer på dansk, så du som kunde, kan følge med i hvad der reelt sker med din virksomheds økonomi.

Engagement

Lillelund Revision er en lille virksomhed i rivende udvikling. Vi er meget engageret i vores kunder og i alt hvad vi foretager os, derfor kommer vore kunder altid igen. Vores mål er at holde et højt vejlednings- og informationsniveau.

Innovation

Lillelund Revision vil være innovative, og investere i fremtiden. Vi uddanner os løbende, tager kurser og er opdateret på de nyeste skatteregler, samt regler for regnskabsaflæggelse. Vi ønsker at være kompetente, for at du får den bedst mulige håndtering af økonomien i din virksomhed.

Teknisk velfunderet

Vi vil være med på den teknologiske udvikling, vi er i stand til hurtigt og nemt at sætte os ind i de eksisterende regnskabsprogrammer der er på markedet, eller eventuelle nytilkomne programmer. Derudover kan du spørge os til råds, hvis du overvejer at skulle investerer i et nyt regnskabs-program, Lillelund Revision vil være i stand til at fortælle dig fordele og ulemper ved de forskellige. Vi vil være 100 % uvildig i rådgivning til vores kunder.

Fleksibilitet

plejer er død”, hos Lillelund revision bestræber vi os på ikke at være låst fast på ordet ”plejer” for Lillelund Revision vil være tilpasningsnyttige over for vores kunder.

Lillelund Revision ønsker at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, for ikke kun sig selv, men også sine kunder. Dette er med til at yde konkurrenceevnen, skabe vækst for både Lillelund Revision, men også dig som kunde.

Vi indretter os efter dig

Vi er opsat på at udfører vores arbejde, så det bedst muligt er tilpasset kunden. Vi har erfaring med at samarbejdet mellem vores kunder fungere bedst, hvis der arbejdes sådan at du som kunde forstår hvad vi får ud af din økonomi. Endvidere bestræber vi os på at hjælpe dig som kunde, til hvordan du efterfølgende kan benytte de informationer som vi giver dig.

Styr på lovgivningen

Vi er naturligvis altid på omgangshøjde med den aktuelle udvikling indenfor lovgivningen, sådan at du får den korrekte rådgivning. Ydermere sikrer det kvaliteten af vores arbejde og giver dig som kunde tryghed.

Lillelund Revision forstår tal